Annons
Nyheter

Nytt Prince-album släpps 2019

Streamingtjänsten Tidal kommer att släppa ett exklusivt album med tidigare outgiven musik av Prince under nästa år. Albumet kommer att bestå av material inspelat efter 1996, skriver Variety. Amerikanska superstjärnan Prince avled plötsligt i april 2016.(TT)
Publicerad 11 maj 2018

Streamingtjänsten Tidal kommer att släppa ett exklusivt album med tidigare outgiven musik av Prince under nästa år. Albumet kommer att bestå av material inspelat efter 1996, skriver Variety.

Amerikanska superstjärnan Prince avled plötsligt i april 2016. Sedan tidigare står det klart att en originalversion av artistens låt "Nothing compares 2 u" kommer att släppas i september i år.

Annons

Jay-Z, som är ägare till Tidal, säger i ett uttalande att låtarna kommer att finnas tillgängliga enbart för strömning på musiktjänsten under 14 dagar och sedan planerar man att släppa skivan i fysisk form, men vilket bolag som då kommer att stå bakom är oklart.

"Vi ser fram emot att fans ska få höra den nya musiken och uppleva genialiteten hos Prince", säger Jay-Z enligt ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons