GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dirawi vill satsa på musiken

1950-tal, nostalgi och känslan av att inte räcka till. Så beskriver Gina Dirawi sin nya singel "Hurt you so bad". En låt som handlar om att ge någon falska förhoppningar och om att såra en person som man ändå vill ska stanna kvar.(TT)
Publicerad 9 december 2016

En låt som handlar om att ge någon falska förhoppningar och om att såra en person som man ändå vill ska stanna kvar. "Hurt you so bad" är programledaren Gina Dirawis tredje singel, efter "Love" och "Mad woman" som släpptes 2014 och 2015.

Och texten är delvis självupplevd, enligt Dirawi.

””

Målet är att det ska komma en fullängdsskiva så småningom, även om det inte finns några konkreta planer.

””

Dirawi har under hösten varit aktuell med sin scendebut i musikalen "Donna Juanita" på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Hon har tidigare bland annat varit programledare för Melodifestivalen, "Studio Eurovision" och "Musikhjälpen" samt varit SVT:s julvärd.

TT