Annons
Nyheter

Måns och Petra ser fram emot festen

Petra Mede och Måns Zelmerlöw är mer än redo för Eurovision-festen. Programledarna utlovar stora shownummer, sång, glädje och humor. - Vi har så roligt på scenen, säger Måns.(TT)
Publicerad 8 maj 2016

Under den senaste veckan har det rapporterats om att Petra Mede tvingats avbryta repetitioner på grund av svåra ryggsmärtor. Under söndagens pressträff med programledarna ger hon dock lugnande besked.

””

Hon är ett stort namn i Eurovision-kretsar efter sitt hyllade programledarskap i Malmö 2013 men känner inte att pressen är större nu.

””
Annons

"En gång i livet"

Måns Zelmerlöw, som ju vann Eurovision Song Contest i fjol, berättar att han egentligen tänkt dra ner på sitt programlederi för att kunna fokusera på musiken. Att leda Eurovision var dock "för stort för att tacka nej till".

””

Kompletterar varandra

De utlovar bland annat två rejäla shower under den kommande veckan - bland annat kommer den andra semifinalen att inledas med jättenumret "The story of Eurovision".

Petra Mede och Måns Zelmerlöw berättar att de lockar fram nya sidor hos varandra - något de kommer att dra nytta av på scenen.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons