Annons
Nyheter

Little Jinder möter sig själv

"En av de värsta veckorna i mitt liv", har Little Jinder kallat inspelningen av "Så mycket bättre". Men det var också en både omtumlande och spännande upplevelse. - Jag var som ett barn på speed. Att vara ens det minsta normbrytande i tv sticker i folks ögon.(TT)
Publicerad 11 november 2016

Att vara ens det minsta normbrytande i tv sticker i folks ögon. Det vet Little Jinder, som drabbades av ett oproportionerligt näthat efter att hon blivit full i tv-programmet "Breaking news", tillsammans med Filip & Fredrik.

””

Sedan bestämde hon sig för att andras hat inte ska få bestämma vad hon ska uppleva.

Annons

Värsta veckan

I en tidigare intervju har Little Jinder kallat inspelningen för "den värsta veckan i mitt liv". Hon hade just varit med om en omskakande upplevelse och kände sig inte stabil. Att lämna ut sig blev jobbigt, känslomässigt och utvecklande på samma gång.

””

Särskilt starkt var det att höra artisterna tolka hennes egna låtar och hon tycker att vissa versioner var "knäckande berörande".

Mötte sig själv

Att lyssna på de andra gjorde också att Little Jinder kom i kontakt med sig själv på "ett så jävla konstigt sätt".

””

Little Jinder hade sett fram emot att möta Freddie Wadling, eftersom hon identifierar sig med en mer alternativ musikscen. Men Danny Saucedo blev också viktig. Han gjorde allt lättsamt och roligt, tycker hon.

Hur var det att vara så utelämnade till varandra?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons