Annons
Nyheter

Lady Gaga-film släpps 2018

Tidigare har det rapporterats att Lady Gaga ska göra sin första stora filmroll i en nyfilmatisering av filmen "A star is born", på svenska "En stjärna föds". Filmen skildrar en ung kvinnas väg till berömmelse med hjälp av en filmstjärna på dekis.(TT)
Publicerad 10 november 2016

Tidigare har det rapporterats att Lady Gaga ska göra sin första stora filmroll i en nyfilmatisering av filmen "A star is born", på svenska "En stjärna föds". Filmen skildrar en ung kvinnas väg till berömmelse med hjälp av en filmstjärna på dekis. Tidigare har Janet Gaynor, Judy Garland och Barbra Streisand axlat rollen.

Men det dröjer närmare två år innan filmen har premiär. Den 28 september 2018 är det tänkt att musikaldramat ska gå upp på biograferna. Skådespelaren Bradley Cooper, känd för bland annat "American sniper", "Baksmällan" och "Silver linings playbook" står för regin och spelar också mot Gaga.

Annons

Lady Gaga är främst känd inom musiken, men hon har på senare tid tagit flera steg mot en filmkarriär. Tidigare i år vann hon en Golden Globe för sin roll i tv-serien "American Horror Story".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons