Annons
Nyheter

Kanye West startar arkitektfirma

Världsstjärnan Kanye West står inte still. Den senaste tiden har artisten hunnit med allt från låtsläpp till kontroversiella Twitteruttalanden. Nu tar Kanye West sikte på arkitektur och design genom att utvidga sitt företag Yeezy med arkitektfirman Yeezy home, rapporterar Independent.(TT)
Publicerad 7 maj 2018

Världsstjärnan Kanye West står inte still. Den senaste tiden har artisten hunnit med allt från låtsläpp till kontroversiella Twitteruttalanden.

Nu tar Kanye West sikte på arkitektur och design genom att utvidga sitt företag Yeezy med arkitektfirman Yeezy home, rapporterar Independent.

Annons

På Twitter efterlyser artisten "arkitekter och industridesigners som vill göra världen till en bättre plats".

Hiphopstjärnans företag Yeezy har främst förknippats med mode, men i april berättade stjärnan att han vill utveckla varumärket - och West siktar stort. Enligt honom kommer Yeezy nå en omsättning på en miljard dollar under 2018, och behöva anställa upp till 160 nya personer före årets slut.

Att Kanye West söker sig mot arkitektur kommer inte som en överraskning. Redan 2013 berättade han om sin dröm i en intervju med Dezeen:

"Jag vill göra produkter. Jag är en produktperson. Inte bara kläder utan också designa vattenflaskor, arkitektur... Jag gör musik men jag bör inte begränsas till endast en typ av kreativitet."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons