Annons
Nyheter

Kändisarna auktionerar ut sig för diabetes

Vad sägs om att Molly Sandén sjunger på ditt bröllop, att ha Robert Aschberg som vaktmästare eller att få bära Zlatan Ibrahimovics signerade LA Galaxy-tröja? En stor skara kändisar auktionerar nu ut sina tjänster och ägodelar till förmån för diabetesforskning.(TT)
Publicerad 1 november 2018

Vad sägs om att Molly Sandén sjunger på ditt bröllop, att ha Robert Aschberg som vaktmästare eller att få bära Zlatan Ibrahimovics signerade LA Galaxy-tröja? En stor skara kändisar auktionerar nu ut sina tjänster och ägodelar till förmån för diabetesforskning.

För andra året i rad sänds Diabetesgalan på TV3 och leds av Peter Jihde och Molly Sandén. Peter Jihde utmanar vinnaren av sin auktion på padeltennismatch tillsammans med sin bror Niklas.

Annons

"Det här är verkligen nytta förenat med nöje. Vi ger köparna en upplevelse de aldrig glömmer och de ger oss chansen att kämpa ännu hårdare mot världens snabbast växande folksjukdom. Klassisk win-win. Och det behövs mot en motståndare vi ännu så länge bara kan spela oavgjort mot diabetes", säger Peter Jihde i ett pressmeddelande.

Auktionerna finns tillgängliga på Tradera att buda på fram till galans final den 14 november. Förmånstagare för insamlingen är Diabetesfonden.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons