Annons
Nyheter

Ingrosso mot Sandman i European Music Awards

När nomineringarna till MTV:s European Music Awards nu släppts står det klart att de två vännerna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman än en gång tävlar mot varandra. Tidigare var det om förstaplatsen i årets Melodifestival, nu är det i kategorin "Bästa svenska artist/grupp" på EMA.(TT)
Publicerad 4 oktober 2018

När nomineringarna till MTV:s European Music Awards nu släppts står det klart att de två vännerna Benjamin Ingrosso och Felix Sandman än en gång tävlar mot varandra. Tidigare var det om förstaplatsen i årets Melodifestival, nu är det i kategorin "Bästa svenska artist/grupp" på EMA. Benjamin Ingrosso tävlar även mot sin kusin, Sebastian Ingrosso, som också är nominerad i kategorin tillsammans med Axwell. De andra nominerade är Avicii och First Aid Kit.

Camila Cabello ser ut att kunna bli galans drottning. Hon kan vinna pris i hela sex kategorier, bland annat "Bästa låt" och "Bästa artist". Avicii, som tidigare postumt vann "Bästa dans" på årets MTV Video Music Awards är nominerad för samarbetet med Rita Ora, "Lonely Together".

Annons

EMA sänds söndagen den 4 november.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons