Annons
Nyheter

Greg Curtis fick lämna "Idol"

Han har varit vinnartippad i årets "Idol". Men i dag tog resan slut för Greg Curtis. - Jag är lite ledsen, men det känns bra. Det har varit en riktig resa, sade Curtis i den direktsända resultatshowen och tillade. Det var klassikertemat som blev Greg Curtis "Idol"-fall.(TT)
Publicerad 4 november 2016

Det var klassikertemat som blev Greg Curtis "Idol"-fall. Han valde att sjunga Ben E Kings "Stand by me" och möttes av splittrad jurykritik. Enligt Fredrik Kempe var det hans bästa nummer någonsin - men Quincy Jones III var måttligt imponerad, precis som Nikki Amini.

””

Revansch för Jesper

Annons

Vecka efter vecka har han mötts av hårda ord från juryn. Men i kväll, till tonerna av Earth, Wind & Fires "September", fick Jesper Petersson sin revansch.

””

Även Fredrik Kempe hyllade Jespers framträdande - men Nikki Amini var fortsatt skeptisk.

Men trots de övervägande positiva orden var det han som hängde löst tillsammans med Greg Curtis.

"Den perfekta låten"

Charlie Grönvall hyllades för sin rockiga version av The Beatles "Come together".

””
””

Hemma i soffan satt hans mamma, Nanne Grönvall, och hejade på.

"Du var helt fantastisk i kväll. Satt framför tv:n super nervös och du bara öste på", skriver hon på Instagram.

Ifrågasatt engagemang

Även Liam Cacatian hade en bra "Idol"-vecka. Han sjöng Percy Sledges "When a man loves a woman" och hyllades för sitt kroppsspråk, sin styling och den känsla han levererade.

””

Juryn var dock inte lika imponerad av Rebecka Karlsson som sjöng Eddie Floyds "Knock on wood". De tyckte inte att hon kändes så engagerad som hon brukar vara.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons