Annons
Nyheter

Försenad Lauryn Hill ber om ursäkt

Hon dök upp två timmar försent och spelade bara i 40 minuter. Men nu ber Lauryn Hill fansen om ursäkt. Det var i fredags som den forna Fugees-stjärnan skulle spela i Chastain Park i Atlanta.(TT)
Publicerad 9 maj 2016

Hon dök upp två timmar försent och spelade bara i 40 minuter. Men nu ber Lauryn Hill fansen om ursäkt.

Det var i fredags som den forna Fugees-stjärnan skulle spela i Chastain Park i Atlanta. När hon flera timmar försenad äntligen klev på scenen var det med ursäkten att hon behövt "justera sina energier". Händelsen väckte både ilska och hån när den spreds i sociala medier i helgen, och nu ber Hill om ursäkt.

Annons

I ett långt Facebookinlägg skriver hon att hon "respekterar den konstnärliga processen" så pass mycket att hon ibland blir sen eftersom hon vill "ha utrymme för spontanitet".

"Jag kommer inte sent till spelningar för att jag inte bryr mig. Jag har inget annat än kärlek och respekt för mina fans. Det är en utmaning att rikta mina energier rätt i tiden, att försöka göra något svårklassificerat tillgängligt för andra. Jag har ingen av/på-knapp. Jag är som bäst när jag är öppen, utvilad, känslig och fri att uttrycka mig så sanningsenligt som möjligt", skriver hon.

Hill lovar även att gottgöra fansen i Atlanta vid ett senare tillfälle.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons