Annons
Nyheter

Femårig rappare och parodi störst på Youtube

En rappande femåring stod för Sveriges populäraste Youtube-klipp 2018. Femårige Osman Salijevics framträdande i TV4-programmet "Talang" är det klipp som har visats allra flest gånger under året. Osman Salijevic (numera sex år) tog verkligen publiken med storm när han rappade i "Talang".(TT)
Publicerad 5 december 2018

Osman Salijevic (numera sex år) tog verkligen publiken med storm när han rappade i "Talang". Och efter programmet har klippet med programmets yngste deltagare någonsin visats om och om igen på Youtube.

På andraplats på listan, som har sammanställts av Google Sverige, ligger Youtubern Matinbums video "Sämst på Fortnite" - en parodi på Katy Perrys låt "Firework" - och tredjeplatsen innehas av bröderna Daniel och Emil Norberg som återigen har parodierat Melodifestivalen.

Annons

Årets lista domineras av lokalt innehåll, längre ned på listan finns bland annat Chris Kläffords Avicii-hyllning och Youtube-profilerna Jocke och Jonna Lundells klipp där de berättade att de efter en lång kamp väntar barn.

Den mest populära musikvideon 2018 var Samir & Viktors Melodifestivalbidrag "Shuffla". Andraplatsen kneps av sociala medier-fenomenet Theoz med "Het". Först på tredje plats kommer storstjärnan Drake med "God's plan".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons