Nyheter

Felix Herngren gör ny humorserie

Snart är det dags för Felix Herngren att åter ta plats i registolen. I mitten av september påbörjas inspelningen av en ny dramakomedi, som Herngren regisserar tillsammans med Emma Bucht, skriver Göteborgs-Posten. Serien produceras av TV4 och kommer att spelas in i Göteborg under tre månader.(TT)
Publicerad 15 juli 2018

Snart är det dags för Felix Herngren att åter ta plats i registolen. I mitten av september påbörjas inspelningen av en ny dramakomedi, som Herngren regisserar tillsammans med Emma Bucht, skriver Göteborgs-Posten. Serien produceras av TV4 och kommer att spelas in i Göteborg under tre månader.

Det är inte första gången som regiduon arbetar tillsammans. Emma Bucht har varit involverad i arbetet med både "Solsidan" och "Bonusfamiljen". Tillsammans utgör de också två av tre regissörer i Herngren-serien "Sjölyckan", som började sändas under våren

Frånsett seriens regissörer är det inte mycket som är känt om det nya projektet. Herngrens produktionsbolag FLX vill varken avslöja namn, tema eller ensemble vid det här stadiet.

TT