GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

David Attenborough får hederspris i Göteborg

Den brittiska naturfilmsprofilen David Attenborough kommer till Göteborg den 6 september för att ta emot ett hederspris under The Perfect World Foundations årliga gala för natur- och djurliv.(TT)
Publicerad 26 juli 2018

Den brittiska naturfilmsprofilen David Attenborough kommer till Göteborg den 6 september för att ta emot ett hederspris under The Perfect World Foundations årliga gala för natur- och djurliv. Martin Stenmarck blir kvällens konferencier och bland de övriga besökarna finns fredspristagaren Rajendra Pachaur och Game of Thrones-skådespelaren James Cosmo.

"Det är många som vill vara med och hylla David Attenborough. Vi har redan fått in förfrågningar av ett flertal kända svenska artister som vill uppträda gratis under kvällen", säger Ragnhild Jacobsson, grundare av The Perfect World Foundation, i ett pressmeddelande.

92-åriga David Attenborough är internationellt känd för sitt berättande i BBC:s naturfilmer. Han har bland annat hörts i "Planet earth" och "Liv på jorden".

TT