Annons
Nyheter

Cruz och Bardem: Vi litar på varandra

Att få Penélope Cruz och Javier Bardem att tala om sitt gemensamma privatliv är svårt - men då rycker deras regissör Asghar Farhadi in. - Jag är full av beundran över hur de håller en klar linje mellan livet och jobbet.(TT)
Publicerad 9 maj 2018

Under denna utläggning skruvar Bardem och Cruz lite på sig. Bardem har nyss sagt "det är underbart" på frågan om hur det är att jobba med sin fru, och Cruz har sagt:

””

Filmen de har kommit med till Cannes är Farhadis "Alla vet", ett drama om ett bröllop på spanska landsbygden som vänds i tragedi när en av bröllopsgästerna kidnappas. Detta leder till mängder av misstankar om vilka som ligger bakom och gamla konflikter kommer upp till ytan.

Annons

"Stark personlig kontakt"

Cruz berättar att projektet har diskuterats i fem års tid (under tiden hann Farhadi göra Oscarsvinnaren "The salesman") och att regissören bosatte sig i Spanien i två år för att komma nära den spanska kulturen.

””

Viktiga frågor

Lyckades Farhadi lära sig den spanska kulturen? Bardem ger honom fullt godkänt.

””

Filmen är på ytan en thriller, men Farhadi menar att detta mest är en ursäkt för att få ställa vad han tycker är viktiga frågor.

””

Och hur var det, fick Penélope Cruz lika mycket betalt som Javier Bardem för sin insats i filmen?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons