Annons
Nyheter

Chris och Hanna möts i "Idol"-finalen

Årets "Idol"-semifinal blev en tårfylld historia då tre goda vänner ställdes mot varandra. Och när tittarna hade sagt sitt stod det klart att Hanna Ferm och Chris Kläfford får mötas i finalen. För Gabriel Cancela tog resan slut i kväll.(TT)
Publicerad 1 december 2017

Det blir Chris Kläfford och Hanna Ferm som möts i årets "Idol"-final. Men Gabriel Cancela lämnade tävlingen med huvudet högt och hans version av Marvin Gayes "Sexual healing" hyllades av juryn.

””
””

"Stackars Bryan"

Annons

Till semifinalen hade juryn valt två låtar till varje idol. En som en utmaning och en som en chans för dem att få glänsa. Men Chris Kläfford möttes av superlativ redan efter att ha levererat den Drake-låt ("Hotline bling") som skulle bli hans utmaning. När han sedan fick ta sig an Bryan Adams "Heaven" var juryn nästintill mållösa.

””

Hanna Ferm utmanades att sjunga Ariana Grandes "Into you" och fick briljera med Katy Perrys "Firework".

Hiphop-gäster

Förutom "Idol"-finalisterna själva kommer den svenska hiphopgruppen Hov1 att framträda på finalen. Gruppen ska framföra sin nya singel "Pari" tillsammans med Jireel i programmet. Hov1 släppte sitt självbetitlade debutalbum i våras med låtar som "Mandy Moore", "Gift" och "Gråzon".

"Idol"-finalen sänds fredagen den 8 december i TV4 från Globen i Stockholm.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons