Annons
Nyheter

Besked om "Westworlds" framtid

Drygt en vecka efter premiären av "Westworlds" andra säsong kommer nu beskedet om att det blir en tredje, skriver The Hollywood Reporter. I ett uttalande hyllar HBO-chefen Casey Bloys serieskaparna Jonathan Nolan och Lisa Joy och deras team:(TT)
Publicerad 1 maj 2018

Drygt en vecka efter premiären av "Westworlds" andra säsong kommer nu beskedet om att det blir en tredje, skriver The Hollywood Reporter.

I ett uttalande hyllar HBO-chefen Casey Bloys serieskaparna Jonathan Nolan och Lisa Joy och deras team:

Annons

"Från det inspirerande berättandet till det otroligt visuella, vi ser spänt fram emot vart nästa kapitel kommer att ta oss".

Den amerikanska tv-serien är baserad på filmen med samma titel från 1973 och handlingen kretsar kring "nöjesparken" Westworld som befolkas av androider. Människor betalar dyrt inträde för att få komma in i parken och där få göra vad de vill - utan att behöva oroa sig för att androiderna ska hämnas på något sätt.

Huvudrollerna spelas av bland andra Evan Rachel Wood, James Marsden och Ed Harris. I den nu aktuella andra säsongen medverkar också bland andra svenska Gustaf Skarsgård och Fares Fares.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons