Annons
Nyheter

Baldwin tillbaka i Trump-peruk

Det amerikanska humorprogrammet "Saturday night light" är tillbaka efter sommaruppehållet. Och till mångas glädje är en orangesminkad Alec Baldwin tillbaka i rollen som Donald Trump. I höstpremiärens öppningssketch har presidenten en diskussion med Carmen Yulín Cruz, San Juans borgmästare på Puerto Rico.(TT)
Publicerad 1 oktober 2017

I höstpremiärens öppningssketch har presidenten en diskussion med Carmen Yulín Cruz, San Juans borgmästare på Puerto Rico.

””

Sketchen syftar till att presidenten för några dagar sedan tog till Twitter för att såga borgmästarens ledarskap efter orkanen Maria, och till hans märkliga förklaring om vad en ö är för något i ett tal nyligen.

Annons

I våras hade "Saturday night live" sina högsta tittarsiffror på 24 år, enligt Hollywood Reporter. Mycket tack vare de politiska skämten, med Baldwin som Trump och Melissa McCarthys uppmärksammade porträtt av sparkade presstalesmannen Sean Spicer. Intresset har varit så stort att programmet under sommaren sände några extrainsatta avsnitt med politisk satir.

Baldwin sade i april att han tänkte pensionera sin Trump, som först dök upp under presidentvalet förra året, eftersom han trodde att folk vid det här laget skulle vara tröttna på politiken. Nyligen prisades han med en Emmy för bästa manliga biroll för figuren.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons