Nyheter

Ariana Grande anklagar Grammygalan för lögn

Popstjärnan Ariana Grande slår tillbaka mot den amerikanska Grammygalans producent Ken Ehrlich. Samtidigt släpper hon sitt femte album "Thank u, next", rapporterar AFP. "Jag har hållit tyst, men nu ljuger du om mig. Jag kan förbereda ett framträdande över en natt och det vet du, Ken.(TT)
Publicerad 8 februari 2019

Popstjärnan Ariana Grande slår tillbaka mot den amerikanska Grammygalans producent Ken Ehrlich. Samtidigt släpper hon sitt femte album "Thank u, next", rapporterar AFP.

"Jag har hållit tyst, men nu ljuger du om mig. Jag kan förbereda ett framträdande över en natt och det vet du, Ken. Det var när du kvävde min kreativitet och mitt uttryck som jag bestämde mig för att inte närvara", skriver hon på Twitter på fredagen.

Inlägget är ett svar på en intervju som Ehrlich nyligen gav för nyhetsbyrån AP, där han sade att han fört samtal med Grande om att uppträda på galan, men att tiden inte räckt till för att förbereda framträdandet.

Samtidigt har Grammy haft svårt att locka stora stjärnor, framför allt från hiphopvärlden. Drake, Kendrick Lamar och Childish Gambino har fått frågan om att uppträda, men alla har tackat nej, säger Ken Ehrlich till The New York Times.

Popartistens femte album släpps bara ett halvår efter hennes fjärde album "Sweetener" och inför galan är hon nominerad i två kategorier.

Grammygalan äger rum på söndag och leds av r'n'b-stjärnan Alicia Keys.

TT