Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Domstol stoppar Adresstjänst

En domstol har satt stopp för företaget Adresstjänsts marknadsföring, som anses vara vilseledande. Enligt Konsumentombudsmannen (KO), som stämt Adresstjänst, känner hundratals personer sig lurade av företagets reklam om "säker adressändring och flyttanmälan".(TT)

En domstol har satt stopp för företaget Adresstjänsts marknadsföring, som anses vara vilseledande.

Enligt Konsumentombudsmannen (KO), som stämt Adresstjänst, känner hundratals personer sig lurade av företagets reklam om "säker adressändring och flyttanmälan". Konsumenterna tvingas betala 555 kronor för en tjänst som på bolagets hemsida framstår som gratis, och som dessutom är kostnadsfri om man själv vänder sig till Skatteverket.

Om inte Adresstjänst upphör med sin marknadsföring riskerar företaget tre miljoner kronor i vite i veckan, efter ett interimistiskt beslut av Patent- och marknadsdomstolen. Samtidigt fortsätter rättegången mot Adresstjänst.

TT

Läs mer