Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Toyotas nya bilhall ett lyft för begagnat

Den nya toppmoderna bilhallen i Viared blir inte bara ett lyft för alla som köper en sprillans ny Toyota eller Lexus – premiummärket som inte finns i Borås idag. I början av nästa år får även du som föredrar en begagnad bil en helt ny upplevelse.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Att köpa begagnat hos Lindströms Bil i Borås är precis lika tryggt och säkert som ett nybilsköp. Väljer du en begagnad Toyota, då är garantin till och med ännu bättre.

– Det är alltid tryggt att köpa bil hos oss. Toyotas kvalitetsgaranti för egna begagnade bilar gäller i tio år eller upp till 20 000 mil. Det är ännu bättre än nybilsgarantin som gäller i tre år, säger Elias Diar, ansvarig för begagnade bilar hos Lindströms Bil i Borås.

Dessutom erbjuder Toyota förmånliga serviceavtal, precis som vid köp av ny bil och rörlig ränta på avbetalning.

– Du spar 10 procent av servicekostnaden eftersom du betalar fast månadsavgift för service och du slipper överraskningar, säger han.

”Köpa en begagnad bil hos oss ska kännas som en nybilsaffär.”

Invigningen av Lindströms Bils nya hall är planerad till början av nästa år i januari/februari och det ska bli häftigt att få utveckla något som saknar motstycke i Borås, tycker Elias Diar och utlovar en ännu bättre kundupplevelse än idag.

Bättre miljö, ny känsla och bättre kundupplevelse, fler välvårdade bilar och smartare flöde är några av fördelarna för såväl kunder som anställda. Även närheten till serviceavdelningen är ett stort plus.

– Det blir en riktig wow-känsla. Här har man verkligen satsat. Så vackert det kommer att bli, säger han.

För Lindströms Bil är inte bara specialist på att sälja bra bilar. De är även specialister på bra bemötande. Du behandlas inte som en kund utan som en gäst. Alla som kommer in i bilhallen får samma varma bemötande och goda service. Oavsett om de letar efter en ny helt bil eller en bättre begagnad.

– Att köpa en begagnad bil hos oss ska kännas som en nybilsaffär. För de flesta är det den största affären efter bostadsköp. Här får du garantin, bilen är rekonditionerad, varudeklarerad och nyservad av våra duktiga servicetekniker, säger Elias Diar som började hos Lindströms Bil i Borås i mars förra året och har tio års erfarenhet av att sälja begagnade bilar, både i egen regi och hos annan bilfirma.

– Vi har ett brett program av bilar och säljer även andra märken. Då erbjuder vi minst 12 månaders garanti och samma varudeklaration som för våra egna bilar.

– Vi ser alltid till att du får ett bra paket och hjälper även gärna till med att ta fram bilens hela ekonomi, säger Elias Diar.
– Vi ser alltid till att du får ett bra paket och hjälper även gärna till med att ta fram bilens hela ekonomi, säger Elias Diar.

Just nu betalar Lindströms Bil extra bra för din bil. Det är stor efterfrågan på hybrider som Toyotas tre egna storsäljare – Yaris, sportiga C-HR och klassikern Corolla medan intresset för diesel- och bensinbilar har svalnat.

– Vi hinner knappt få in hybridbilarna förrän de är sålda. Men vi finns på ytterligare fem orter så kan vi alltid hämta en bil som passar just dig. Vi erbjuder även videovisning för våra långväga gäster, säger Elias Diar.

För det är viktigt att vara lyhörd för vad kunden har för behov och långsiktig budget. Kan Elias och hans kollegor inte hitta rätt bil just då, så får det hellre vänta ett tag.

– Man vill inte vara ”jobbig säljare” utan vi ser alltid till att du får ett bra paket och hjälper även gärna till med att ta fram bilens hela ekonomi – inklusive avbetalningar, förbrukning, försäkring och service. Jag tycker också att det är viktigt att höra av sig efteråt för att se om du är fortfarande nöjd med din bil.

Nöjda kunder är återkommande kunder. De flesta av Lindströms Bils kunder är trogna både företaget och märket.

– En bil är en bil och den kan krångla. Då är vi här för att hjälpa dig. Vi släpper inte dig bara för att vi gjort en affär, säger Elias.

Hitta din begagnade bil hos Lindströms Bil i Borås här.

Elias 5 bästa begbiltips

• Tänk efter vad du ska ha bilen till. Funktion och storlek. Pendla eller citykörning?

• Stirra dig inte blind på priset. Vad kostar bilen i övrigt? Ränta, försäkring, service och förbrukning.

• Skapa marginal för service och eventuella reparationer på grund av slitage.

• Undersök vad som ingår i garantin. Ställ gärna frågor kring allt du undrar över.

• Googla gärna på företaget innan du går på visning, läs kundrecensioner för att se att bilhandlaren är seriös.

Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Läs mer:

Biljätten storsatsar på Borås och Viared

Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Läs mer:

Så hittar du rätt i elbilsdjungeln

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se