Nyheter

Tuttisar överallt

Nyheter • Publicerad 29 oktober 2010

I morgon lördagen den 30 november är det en stor dag, åtminstone om vi som loppisarrangörer får en massa besökare och inte minst viktigt många människor som är villiga att köpa allt som vi försöker bli av med till oförskämt låga priser. Platsen är Göta bibliotek, det som också kallas Jössagården (alldeles bredvid Shellmacken på Gamla Varbergsvägen). För att fullständiga annonsen och den här marknadsföringen är tiderna kl 10 - 13.

Men nu finns det givetvis en hel del människor som inte är så köptokiga som jag själv ibland är. Alltså; vad skall vi med alla grejor till. Och något vettigt svar på den indirekta frågan finns faktiskt inte. Men för alla dessa förståndiga människor finns ett härligt kafé som alltså är öppet och därifrån kan man i långa banor köpa TUTTEBAKELSER och kaffe därtill.

Och vem kan motstå sådana bakelser. Ingen skulle jag vilja påstå. Och den ekonomiske Boråsaren undrar givetvis, det med rätta, vart pengar går. Och där har jag ett uppriktigt svar att snabbt leverera. Alla pengarna går till bröstcancerforskningen och är det något som jag och förhoppningsvis alla andra tycker är lovvärt är att pengar går till den forskning som nu och i framtiden kan lindra den smärta och ångest som cancern just har skapat och tyvärr fortsätter att skapa hos oss alla.

Det är alltså bara att mangrant lämna sina bostäder och göra ett litet besök hos oss på Göta. Kanske även vårtemperaturerna fortsätter och då kan det säkerligen också vara behagligt att ta en tur utomhus. In kommer man ju alltid och då kanske det känns än bättre efter att ha skänkt en slant till ett minst sagt behjärtansvärt ändamål.

Sven Martinger
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.