Annons

Zlatan öppnar för fortsättning av karriären

Spekulationerna är många om, och i så fall var, Zlatan Ibrahimovic ska spela fotboll nästa säsong.
Nu spär Milans 38-årige svenske anfallsstjärna själv på ryktena med en video på sitt Instagramkonto.
Fotboll • Publicerad 25 juli 2020
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Foto: Spada/AP/TT

– Så ni tror att jag är klar, att min karriär snart är över. Ni känner inte mig, i hela livet har jag behövt kämpa, ingen har trott på mig, så jag har behövt tro på mig själv, säger han i ett inspelat klipp och fortsätter:

– Och nu tror ni att jag är färdig. Till er alla har jag bara ett sak att säga: Jag är inte som er, eftersom att jag inte är ni. Jag är Zlatan Ibrahimovic, och jag håller bara på att värma upp.

Annons

"Ibra" gjort ett stort avtryck i Milan sedan han värvades tillbaka till Serie A-klubben vid årsskiftet, med åtta mål och fyra assist på 18 matcher i alla tävlingar. Han förblev däremot mållös när Milan spelade 1–1 hemma mot Atalanta i Serie A under fredagskvällen.

Svenskens kontrakt löper ut i augusti och många frågar sig om han stannar i Milan eller flyttar hem till Sverige och kanske Hammarby där han är delägare eller avslutar sin framgångsrika karriär.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons