unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Världspremiär: Här är BT:s fotbollssajt

Det handlar om en sida där vi samlar fotbollsnyheter från drygt hundra lag från Sjuhäradsbygden – från Elfsborg i allsvenskan till Sjötofta i division VI.

BT:s sportchef Malin Henrikson har förklarat satsningen så här:

– Sjuhärad är en fotbollsbygd och ingen annan idrott engagerar lika mycket. Det känns som ett ganska givet ämne för en specialsajt.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på bt.se, appen MinBT och e-tidning alla dagar. 3 månader för endast 99 kr! (ord pris 597 kr)

Tanken är att sidan skall göra det lättare att hitta olika serier och lag på bt.se. Premiärdagen bjuder vi bland annat på ett poddavsnitt om Elfsborg och den stundande fotbollsbilagan.

Dessutom kommer vi löpande på sajten publicera våra tips och artiklar från den fotbollsbilaga som kommer i papperstidningen på onsdag. Först ut är de serier som har premiär på söndag. Och redan nu kan ni ta del av några tips och artiklar.

Tryck här för att komma direkt till sajten.