Annons

Tiger Woods ansiktsskadad i krasch

Tiger Woods togs på fredagen in på sjukhus efter en nattlig bilolycka.
Sport • Publicerad 27 november 2009

Först beskrevs golfstjärnans tillstånd som allvarligt, men sedan talades om bara lättare ansiktsskador.

– Det var skador i ansiktet, och som jag förstår det inte speciellt allvarligt, sade Gary Bruhn, borgmästare i Windermere, till CNN sedan Woods skrivits ut från sjukhuset på fredagen.

Annons

Enligt ett pressmeddelande från trafikpolisen FHP (Florida Highway Patrol) kom larmet vid 02:30-tiden natten till fredagen lokal tid (08:30 svensk tid). Woods hade då ensam i sin Cadillac Escalade kört ut från huset i Windermere, Florida, satt fart norrut längs gatan, men bara kommit ett 30-tal meter innan bilen först träffade en brandpost och sedan rände in i grannens träd.

Krockkuddarna utlöstes enligt FHP inte, vilket tyder på att hastigheten var låg. Alkohol ska inte ha varit inblandat i olyckan.

Händelsen beskrevs ändå som mystisk, särskilt som det dröjde ett halvt dygn innan nyheten läckte ut.

FHP klassade Woods tillstånd som allvarligt, men det förnekades sedan från flera håll.

"Han mår bra", hälsade Woods agent Mark Steinberg i ett kortfattat e-brev till mediebolaget CNBC.

Sjukhuset Health Central och Tiger Woods själv bekräftar senare i ett pressmeddelande händelseförloppet.

Golfstjärnan var natten till fredagen inblandad i en "mindre bilolycka", citerar CNN ur pressmeddelandet. "Han togs in, behandlades och skrevs under dagen ut, hans tillstånd är gott", heter det vidare.

TT

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons