unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tabelljumbons första seger på en månad

Väsby hade förlorat nio raka matcher i hockeyallsvenskan och var tydlig tabelljumbo inför mötet med sexan BIK Karlskoga.

Då vände Stockholmslaget den negativa trenden, vann med 3–0 på bortais, och tog sin första seger på över en månad (4–3 borta mot Västervik den 16 oktober).

– Det här har vi jobbat för. Vi har tagit steg i vår process som tyvärr har varit osynliga i tabellen. I dag fick vi lite belöning för de stegen, säger Väsbys tränaren Viktor Tuurala till C More, enligt Aftonbladet.

I och med de tre poängen närmade sig Väsby de andra lagen i tabellen. Jumbon har nu elva poäng, samma som nästjumbon Kristianstad som däremot har spelat två matcher mindre.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på bt.se, appen MinBT och e-tidning alla dagar. 3 månader för endast 99 kr! (ord pris 597 kr)

Rättad: I en tidigare version av den här texten angavs en felaktig hänvisning till ett citat. Rätt ska vara C More.