Annons

Svensson från start mot Argentina

Anders Svensson tar plats på Sveriges mittfält i kvällens landskamp mot Argentina.
Sport • Publicerad 6 februari 2013

Enligt landslagets spelaransvarige Marcus Allbäck har startelvan mot Argentina inte påverkats av att Sverige möter ett världsklasslandslag.

– Framför allt är det på det här sättet vi vill spela. Detta känns för dagen som det bästa alternativet på alla platserna, säger Marcus Allbäck i en tv-intervju på Svenska Fotbollförbundets hemsida.

Annons

Det är redan klart att Zlatan Ibrahimovic bara spelar de första 45 minuterna. Men några andra förutbestämda byten är inte planerade.

– Tanken är att Zlatan ska spela första halvlek bara, sen är det inget mer som är helt bestämt som ska ske i paus i alla fall, säger Allbäck.

Svenska landslagets startelva: Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Jonas Olsson, Martin Olsson – Anders Svensson, Kim Källström – Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Alexander Kacaniklic – Tobias Hysén.

Ersättare: Kristoffer Nordfeldt, Rasmus Elm, Rasmus Bengtsson, Per Nilsson, Pontus Wernbloom, Behrang Safari, Mathias Ranégie, Adam Johansson, Jimmy Durmaz.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons