unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Stenson spelar trots fotsmärtor

Henrik Stenson. Arkivbild.
Henrik Stenson. Arkivbild.
Foto: Rogelio V. Solis/AP/TT

Henrik Stenson är inte helt okej i sin fot. Men golfstjärnan tänker ändå spela veckans genrep inför majorn US Masters i nästa vecka.

– Jag är på väg till Houston nu. Jag vet inte om det känns samma eller bättre, men det verkar mest vara smärta och det är bara att bita ihop om det går, säger Stenson till SVT.

Stenson skadade foten för två veckor sedan då han spelade pickle ball, som padel men utan väggar, med vänner och fick problem med hälkudden under foten.

– Det har inte blivit riktigt bra och när vi började gå längre sträckor förra veckan så var den sådär, säger Stenson som tvingades kasta in handduken i tävlingen på Bermuda under den andra rundan.

Det är inte bara fotsmärtan som gör att han spelar ner sina chanser i Masters.

– Chansen på Augusta är väl alltid en på 100 ungefär? säger han.

– Lite spel (i år) och inget bra spel när vi spelat gör väl inte oss till någon stor favorit i förhandssnacket.