Annons

Stark med i toppen på Pebble Beach

Golf • Publicerad 8 juli 2023
Maja Stark har inlett bäst av svenskorna. Arkivbild.
Maja Stark har inlett bäst av svenskorna. Arkivbild.Foto: Jeff Chiu/AP/TT

Maja Stark fortsätter som bästa svenska och intar en delad elfte plats, totalt ett över par, efter den andra rundan i US Open.

Svenskan är efter sin 73-runda, med fem birdies och två bogeys, totalt åtta slag efter amerikanskan Bailey Tardy som leder tävlingen på Pebble Beach i Kalifornien.

Annons

Svenska Linn Grant får med nöd och näppe spela vidare efter en 75-runda. Hon placerar sig på delad plats 58, med totalt sex slag över par.

Färdigspelat är det däremot för Anna Nordqvist med totalt sju över par. Den andra rundan avslutade hon på 73 slag.

Även Pernilla Lindberg med +7 och Madelene Sagström med +8 är ute ur tävlingen.

Tiofaldiga majorvinnaren Annika Sörenstam som specialinbjudits till tävlingen, gick den andra rundan på 79 slag, totalt 15 över par. Färdigspelat är det också för Beatrice Wallin, 21 över par.

Amerikanskan Bailey Tardy avslutade den andra rundan med 68 slag efter två bogeys, fyra birdies och en eagle. Hon leder tävlingen med totalt sju under par.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons