Annons

Spektakulär vändning av Timrå

Ishockey • Publicerad 28 februari 2021
SHL-jagande Timrås tränare Fredrik Andersson fick se sitt lag vända 0–4 till seger mot Södertälje. Arkivbild.
SHL-jagande Timrås tränare Fredrik Andersson fick se sitt lag vända 0–4 till seger mot Södertälje. Arkivbild.Foto: Erik Mårtensson/TT

Timrå har redan säkrat seriesegern i hockeyallsvenskan – men det stoppar inte laget från att fortsätta imponera.

I bortamatchen mot Södertälje vände laget 0–4-underläge till seger med 5–4 efter förlängning.

Annons

– Jag är otroligt stolt över killarna. Att kunna vända här mot ett bra lag är riktigt starkt, sade tränaren Fredrik Andersson till C More.

Seriefyran ledde med 4–0 en bit in i andra perioden innan Jens Lööke kunde spräcka Timrås nolla efter 7.25 av mittperioden.

I den tredje gjorde Timrå tre mål inom loppet av knappt sju minuter och i förlängningen avgjorde Viktor Lodin med ett tjusigt backhandsavslut, hans andra mål för kvällen.

Timrå har 110 poäng – 26 poäng mer än tvåan Björklöven – och har chansen att slå Umeålagets poängrekord på 121 poäng från förra säsongen. Timrå har sex matcher på sig att ta de tolv poäng som fattas.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons