unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Skottheim missar skidskyttesprinten

Johanna Skottheim. Arkivbild.
Johanna Skottheim. Arkivbild.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Johanna Skottheim missar dagens skidskyttesprint i Oberhof. Hon känner sig inte hundra procent, däremot var coronatestet negativt, uppger skidskytteförbundet.

De slovakiska stjärnorna Paulina och Ivona Fialkova lämnar däremot världscupen. Båda systrarna har tidigare haft covid-19 och på sitt Instagramkonto berättar Ivona om att hon fortfarande lider av sviterna av viruset.

"Jag vill informera om att jag fortfarande har hälsoproblem på grund av sviterna av covid. Och de är för närvarande oförenliga med elitidrott. Vi har därför bestämt oss för att genomgå mer undersökningar och reser därför hem till Slovakien", skriver Ivona Fialkova, enligt Expressen.

När Ivona Fialkova växlade över till storasyster Paulina på den andra sträckan i mixedstafetten i söndags drabbades hon av andningsproblem och kollapsade i startområdet.