Annons

Sångerska pryder matchtröjor i El Clásico

Fotboll • Publicerad 15 mars 2023
Rosalias Motomami-logga kommer pryda Barcelona i El Clásico. Arkivbild.
Rosalias Motomami-logga kommer pryda Barcelona i El Clásico. Arkivbild.Foto: Eduardo Verdugo/AP/TT

När Barcelona till helgen tar sig an ärkerivalen Real Madrid i El Clásico kommer hemmalagets matchtröjor att prydas av den spanska popsångerskan Rosalías logotyp "Motomami".

2022 tecknade Barcelona ett sponsorkontrakt värt miljarder med musikströmningstjänsten Spotify och som en del i avtalet kan Barcelona välja att byta ut Spotifys logga och i stället låta olika artister ta plats på matchtröjorna.

Annons

Det här blir andra gången Barcelona utnyttjar möjligheten. I El Clásico-matchen i oktober syntes rapparen Drakes "OVO Owl"-logga på matchtröjorna.

Rosalía är en av Spaniens mest framgångsrika sångerskor på senare år. Albumet "Motomami" är hennes tredje fullängdsplatta. Motomami-loggan kan liknas vid tre M formade som fjärilar.

Barcelona kommer att sälja 1 899 matchtröjor med "Motomami"-loggan, 22 av dem är dessutom självlysande i mörker. Sugen på att slå till? Priset kommer ligga på omkring 2 000 euro, motsvarande cirka 24 000 kronor.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons