Annons

Nyförvärvet borta hela säsongen

Fotboll • Publicerad 9 juli 2020
Elise Kellond-Knight i en VM-match för Australien. Nu blir det inget mer spel i år då Kristianstadsmittfältaren skadat knät. Arkivbild.
Elise Kellond-Knight i en VM-match för Australien. Nu blir det inget mer spel i år då Kristianstadsmittfältaren skadat knät. Arkivbild.Foto: Frank Augstein/AP/TT

Säsongen har knappt kommit i gång då damallsvenska Kristianstad tvingas inse att man fått två svåra knäskador i truppen.

Målvakten Moa Olsson slet av korsbandet redan innan serien startade. Och nu visar det sig att även nyförvärvet, den australiska landslagsmittfältaren Elise Kellond-Knight, blir borta säsongen ut med en knäskada.

Annons

Hon skadade sig i säsongens andra match, hemmapremiären mot Rosengård.

– Vi såg henne som en nyckelspelare, som kunde spela på många olika positioner. Det är inte roligt att vi blir av med henne, säger KDFF:s klubbchef Albert Sigurdsson till Kristianstadsblade t.

Rättad: I en tidigare version uppgavs fel match för Kellond-Knights skada. Rätt är säsongens andra match.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons