unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Nilsson ställer upp för omval i Uefa

Karl-Erik Nilsson gratulerar Rebecka Blomqvist till SM-guldet efter att hennes Göteborg säkrat den allsvenska förstaplatsen. Arkivbild.
Karl-Erik Nilsson gratulerar Rebecka Blomqvist till SM-guldet efter att hennes Göteborg säkrat den allsvenska förstaplatsen. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Karl-Erik Nilsson, 63, kandiderar för ytterligare fyra år i europeiska fotbollsförbundet Uefas exekutiva kommitté.

Nilsson, som också är ordförande för Svenska fotbollförbundet (SvFF) sedan 2012, är en av nio kandidater som gör upp om åtta platser i Uefas högsta beslutande organ. Omröstningen äger rum under Uefas kongress i Montreux, Schweiz, den 20 april.

Den exekutiva kommittén består av Uefas ordförande Aleksander Ceferin tillsammans med ytterligare 16 medlemmar. I dag är Karl-Erik Nilsson förste vice ordförande bakom Ceferin.