McKnights dunk fullbordade vändningen: "Gav gnista"

Chris McKnight var med och ordnade den matchavgörande vändningen som till slut skulle räcka till seger borta mot Solna. Efter 102–100 och fjärde raka hyllade han dock hemmalaget.
Sport • Publicerad 15 oktober 2014

– Jag måste verkligen ge cred till Solna som jag tycker spelar riktigt bra. Framförallt skyttet. Det spelade ingen roll om vi hade händerna i ansiktet på dem, skotten satt ändå – och från alla håll. När ett lag skjuter så bra, och framförallt på sin hemmaplan, är det inte lätt. Jag tycker ändå att vi spelade ganska okej försvar, säger McKnight som med en dunk fullbordade vändningen i den fjärde perioden.

– Vi behövde energi, och det fick vi tack vare vändningen. Adama (Darboe) fixade också en stel och en assist fram till ”JJ”. Det spelet gav oss gnistan som behövdes för att greja det här, efter det tycker jag att vi tar över matchen, avslutar McKnight.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.