Annons

Dramat: Mark föll med en poäng

Mark Basket tappade till förlust i Norrköping.
Basket • Publicerad 9 december 2017
Mark föll i Norrköping. Arkivbild.
Mark föll i Norrköping. Arkivbild.Foto: Anders Robertsson

NORRKÖPING DOLPHINS–MARK BASKET

Ställning efter period 1: 17–22

Annons

Mark har kopplat ett litet grepp om matchen, och det är amerikanska centern Alexis Hyder som har gått längst fram i ledet. Hon har noterats för elva poäng och tre returer.

Ställning efter period 2: 35–44

Mark gör 22 poäng även i andra perioden, och leder med nio poäng efter halva matchen. Janee Thompson har noterats för 17 poäng och Alexis Hyder för 15. Den sistnämnde har dessutom tagit sju returer.

Ställning efter period 3: 59–64

Norrköping har knappat in, men än leder Mark. Janee Thompson (21), Alexis Hyder (20) och Maria Palacios (10) går i bräschen vad gäller poäng i Mark.

Ställning efter period 4: 78–77

Mark tappade till förlust – och det satt extremt långt in. Med en sekund kvar av matchen ledde Mark matchen med en poäng, men då foulades hemmalagets Lovisa Hjern, och satte de två efterföljande straffkasten. Det blev avgörande, och Norrköping vann med 78–77. Poängbäst i Mark blev Janee Thompson på 26, följd av Alexis Hyder (22) och Maria Palacios samt Linn Jerrhage (båda 10).

Allt inför matchen hittar du genom att klicka på länken här nedan:

Oskar PålssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons