Annons

Lördagens sport: Norrby föll igen, publikfest i Torestorp

Dagens sport i Sjuhärad: Norrby fortsätter att förlora i ettan. Värnamo vann med 4–1 i dag.
Sport • Publicerad 23 augusti 2008

FOTBOLL: Norrby ligger sist i söderettan, och är i stort behov av poäng. I dag mot Värnamo blev det nämligen inga. Boråsarna föll med 4–1. Norrbys 2–1-reducering i 54:e minuten gjordes av Anders Magnusson på en målvaktsretur. I minut nummer 70 gjorde hemmalaget 3–1, och på två minuters övertid föll även 4–1.

FOTBOLL: Nittorps damer orkade inte stå emot topplaget Kenty. Linköpingsgänget vann med 4–1 på Åsavallen efter att den före detta Dalsjöforsspelaren Lisa Nilsson gjort det sista målet. Nittorps 1–1-mål gjordes av Maria Karlsson.

Annons

FOTBOLL: Skene fortsätter att rada upp förlustfria matcher i sydvästra trean. I dag kom Marklaget tillbaka från tidigt 3–0-underläge, och räddade en hemmapoäng genom att spela 3–3 mot Fjärås. Skenes mål gjordes Mathias Ekberg, Johan Selin och Kristofer Andersson.

FOTBOLL: Mariedal fortsätter att visa god höstform i mellersta trean. I dag vann boråsarna med 1–0 hemma mot topplaget Tibro. Segerskytt blev debutanten Johan Axelsson.

AMERIKANSK FOTBOLL. Borås Rhinos vann med 62–0 hemma mot Skövde i dag. Det hjälper dock inte noshörningarna, som kommer att misslyckas med sin ambition att avancera i seriesystemet.

FOTBOLL: Inför hela 665 åskådare vann Torestorp/Älekulla hemmaderbyt mot Öxabäck med förkrossande 6–0. Publiksiffran var en av årets bästa inom Sjuhäradsfotbollen – om man räknar bort Elfsborg.

Johan Rydén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons