Landskrona toppar superettan: "Vi bara kör"

Men det är inget som hindrar Landskrona från att imponera.
2–1 hemma mot Brage gör att Skånelaget toppar serien.
Fotboll • Publicerad 12 juni 2021

Efter två års frånvaro är Landskrona tillbaka i svensk fotbolls näst högsta serie. Och tio matcher in har man gjort det med bravur.

Landskrona har visat sig vara oerhört svårslaget och på tio matcher har det bara blivit en enda förlust. 2–1-segern hemma mot Brage var i sin tur lagets femte seger.

Oscar Petersson inledde målskyttet i 21:a minuten. Robin Hofsö såg till att öka på ledningen i 74:e minuten innan Brage reducerade i matchens slutskede.

– Vi bara kör, säger Robin Hofsö till Discovery Plus.

Landskrona toppar tabellen med 19 poäng men kan bli omsprunget av IFK Värnamo.Värnamo spelar hemma mot Trelleborg på söndag, ligger två poäng efter Landskrona och har två matcher till godo.

Noterbart i övrigt från lördagens matcher är att Örgryte fortsätter att ha förtvivlat svårt att vinna matcher. 0–0 hemma mot Jönköpings Södra var visserligen tredje raka oavgjorda matchen, men det har bara blivit en enda seger och med sina åtta poäng är Göteborgslaget sist i tabellen.