Annons

Lagrell vill förhandla med Hamrén

Förhandlingarna med Rosenborg strandade i fredags. Trots det är Erik Hamrén aktuell för jobbet som svensk förbundskapten.
Sport • Publicerad 1 november 2009

– Vi vill ha ett snack med Erik och höra hans villkor, säger förbundsordföranden Lars-Åke Lagrell till TT.

Turerna kring vem som blir förbundskapten för det svenska fotbollslandslaget fortsätter. Varken Erik Hamrén eller förbundsordföranden Lars-Åke Lagrell har gett upp hoppet.

Annons

– Vi kanske måste ta det lugnt i ett par dagar nu. Vi har inte fått förhandla med Erik eftersom det finns ett avtal som hindrar honom till det. Men vi vill ha ett snack med Erik och höra hans villkor, säger Lars-Åke Lagrell.

I fredags kom beskedet att förhandlingarna mellan Hamréns norska klubb Rosenborg och Svenska Fotbollförbundet strandat. I lördags kommenterade Erik Hamrén händelsen.

– Jag ger inte upp innan kampen är avblåst. Jag hoppas att det blir jag, sade han i samband med en pressträff.

Samma önskan har Lars-Åke Lagrell.

– Vi vet att han vill flytta hem till Göteborg. Vi vet att han vill bli förbundskapten för Sverige. Vad vi inte vet är vilka ekonomiska villkor han har och det vill vi prata om, säger Lagrell.

TT: När kan ett nytt möte med Hamrén äga rum?

– Det vet jag inte. Men det är prioriterat att få prata med honom. Vi måste även få veta om vi kan komma åt Erik det här året eller nästa.

TT: Vem tar hand om landskampen mot Italien den 18 november?

– Det finns temporära lösningar. Vi har många duktiga instruktörer på förbundet som kan kliva in.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons