Annons

Klart: Axelsson lämnar Djurgården

Nu är det klart. Det blir ingen fortsättning i Djurgården för Dick Axelsson.
Ishockey • Publicerad 22 april 2021
Dick Axelsson. Arkivbild.
Dick Axelsson. Arkivbild.Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT

Ishockeyforwarden gick redan i förra veckan ut på sociala medier och meddelade att han lämnar SHL-klubben. Och på torsdagskvällen bekräftade Djurgården att 33-åringen inte blir kvar nästa säsong.

"Såsom Dick själv redan kommunicerat på sociala medier kan vi bekräfta att Djurgården och Dick går skilda vägar. Dick har under sina tre säsonger i Djurgården varit en av våra mest produktiva spelare. Nu är emellertid tiden kommen att gå skilda vägar och vi önskar Dick ett stort lycka till i framtiden", säger Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson till klubbens webbplats.

Annons

Dick Axelsson, som även spelade i Djurgården 2007–2009, blev klar för en återkomst till klubben 2018. Under den senaste sejouren har han bland annat spelat en SM-final med Stockholmsklubben.

Den nuvarande säsongen blev dock en missräkning för Djurgården, som åkte ut i åttondelsfinal.

Axelsson gjorde 27 poäng (nio mål och 18 assist) på 42 grundseriematcher.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons