Annons

Kinhults första tävling efter krampanfallet

Golf • Publicerad 21 juni 2021
Marcus Kinhult har varit tillbaka på golfbanan under de senaste veckorna och gör tävlingscomeback i Halmstad. Arkivbild.
Marcus Kinhult har varit tillbaka på golfbanan under de senaste veckorna och gör tävlingscomeback i Halmstad. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Marcus Kinhult, som i april drabbades av en krampanfall och diagnostiserades med epilepsi, gör comeback vid en tävling i Halmstad som pågår tisdag–torsdag på den svenska golftouren, skriver Bohuslänningen.

24-åringen hoppas kunna spela i majorn British Open som inleds om drygt tre veckor i Sandwich, England, dit han redan är kvalificerad.

– Jag vill checka av om jag pallar att spela tre eller fyra dagar i rad. Lyckas jag med det, så hoppas jag kunna spela British Open i mitten av juli. Jag är även anmäld till Irish Open och Scottish Open veckorna före, säger han till Bohuslänningen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons