Annons

Keene från start: ”Jag kan spela mitt spel”

Han kom tillbaka för två veckor sedan, gjorde comeback i genrepet – och nu talar allt för att James Keene, 27, får chansen från start mot AIK.
Sport • Publicerad 31 mars 2013
James Keene är tillbaka i Elfsborg ? och känner ett annat förtroende.
James Keene är tillbaka i Elfsborg ? och känner ett annat förtroende.Foto: Bengt Lagerstedt

– Jag känner ett annat förtroende nu, säger han.

Han bänkades ofta av tidigare tränaren Magnus Haglund – och när Jörgen Lennartsson tog över i fjol lånades Keene ut till Djurgården.

Annons

Men efter diverse turer och en vintersejour i League One-klubben Portsmouth är den energiske anfallaren tillbaka och plötsligt högaktuell för startelvan.

– Jag har snackat med Jörgen och han vet vad han kommer att få av mig. Jag känner ett annat självförtroende och skillnad mentalt den här gången, jag kan spela mitt spel och inte med kniven mot strupen.

Keene säger sig haft nytta av tävlingsmatcherna i England och att formen är bättre än på länge.

– Jag känner mig stark och gillar att vi spelar med två forwards nu. Det passar mig bättre. Sedan växer man av alla spelare runt omkring i Elfsborg. I Djurgården kanske det fanns tre, fyra klasspelare, här finns ett helt lag.

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons