Annons

Kalmar FF möter Feyenoord i Borås

Kalmar FF möter holländska Feyenoord på Borås arena i Uefacupen.
Sport • Publicerad 29 augusti 2008

Vid 13.30-tiden släpptes Kalmar FF:s lottning i fortsättningen av Uefacupen. Kalmar FF fick en tuff lottning i Feyenoord, som just nu ligger trea i den holländska ligan, före Ajax.

- Spontant är det en mycket svår lottning. Det avgörande blir om man kan stå emot på bortaplan. Feyenoord är ett etablerat europeiskt topplag. Jag hade helst sett att de fått möta SC Braga från Portugal, det hade varit den bästa lottningen, säger Barometerns sportchef Jörgen Ström.

Annons

Första matchen spelas i Rotterdam den 18 september. Hemmamatchen spelas i Borås Arena den 2 oktober.

KFF:s ordförande Johnny Petersson:

– Sportsligt är det en tuff lottning, men vi ser det som en intressant utmaning. Hamburg och Feyenoord känns spontant som det tuffaste motståndet av dem vi kunde få möta. Men visst har vi en liten chans.

De segrande lagen kommer att delas in åtta grupper med fem lag i varje grupp. Första gruppspelsmatchen går den 23 oktober.

Jonatan Bergöö
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons