Annons

Jerebko uttagen i all star-match

Det är inte bara i Sverige som Jonas Jerebkos första säsong i Detroit Pistons beskrivs som succé. Han har nu tagits ut till årets all star-match mot andraårsrookies.
Sport • Publicerad 27 januari 2010

Jonas Jerebko valdes först i andra rundan av draften inför den här säsongen. Men att Detroit Pistons Kinnabördige forward gjort succé är inte längre något att tvivla på.

På onsdagen togs Jerebko – som nyligen utsågs till årets nykomling på Idrottsgalan – ut i det all star-lag bland rookies som ska möta andraårsrookies i en match. Den matchen hör till årets höjdpunkter vad gäller NBA-basketen – och bara NBA-finalen rankas högre.

Annons

I niomannatruppen som får chansen i all star-laget är Jerebko en av blott två spelare som valdes i den andra rundan av draften. DeJuan Blair är den andre.

I motivering för att Jonas Jerebko togs ut, skriver juryn: "Vem har sagt att svenskar inte är tuffa? Den här andrarundans rookie spelar från start."

Läs mer i torsdagens BT.

Oskar Pålsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons