Annons

Inhoppare räddade Dalsjöfors

Dalsjöfors klarade oavgjort – tacka Karin Ingemarson för det.
Sport • Publicerad 18 maj 2008

Två tidiga skallskador medförde att Dalsjöfors tappade rytmen en aning. Trots det blev det en pinne med mersmak för gästerna.

Annars var det Öster som började bäst. Efter drygt 20 minuter fick Linda Westberg en ordentlig smäll och blev tvungen att utgå. Strax därpå fick Isabell Ejdeholm en armbåge i huvudet och tvingades även hon att kliva av.

Annons

– Tråkigt när sådant här händer, det skapar ju en viss oro i laget och rubbar rytm i spelet, kommenterade Ethem Muameleci, tränare i Dalsjöfors.

I andra halvlek kunde Öster forcera in matchens första mål efter en tilltrasslad situation.

Dalsjöfors fortsatte hela tiden att ligga på och det dröjde inte alltför länge innan inhopparen Karin Ingemarson hade kvitterat. Efter en fin passning av Malin Fors kunde Ingemarson dribbla sin försvarare och lägga bollen vid sidan av målvakten. Efter målet hade Dalsjöfors flera bra chanser att avgöra, men matchen slutade ett lika.

– Jag är nöjd med resultatet måste jag säga med tanke på förutsättningarna, men visst kunde vi ha vunnit sett till chanserna i slutet, sade Ethem Muameleci, tränare i Dalsjöfors.

FOTBOLL SÖDERETTAN

ÖSTER–DALSJÖFORS 1–1

Knalleligan:

Tre knallar: Malin Svenjeby

Två knallar: Hanna Ryytty

En knalle: Maria Fors

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons