Annons

Inget försvar när Borås förlorade

Målvakts- och försvarsspelet var inte bra.
– Nästan allt gick in, säger ledaren Mats Sundling.
Sport • Publicerad 17 februari 2008

Efter en jämn inledning tappade BHK greppet två minuter före paus. Det var då 14–13 förvandlades till 18–13. Den differensen höll sig sedan till hemmalaget Torslanda mot slutet tilläts kontra in en mängd bollar.

– Vi har problem framåt och gör bara fem mål från nio meter. Det är för lite. Men sen har våra målvakter inte sin bästa dag. Det var lite där vi förlorade matchen, säger Sundling.

Annons

Dejan Mijatovic, för dagen på linjen, kunde göra mål på inspel och genom att vinna returer, fick godkänt betyg, liksom Simon Hallberg och Christoffer Sundling. Övriga Boråsspelare var underkända enligt ledare Sundling.

Livet är tufft för stadens bästa handbollslag. Med fyra omgångar kvar har BHK två poäng upp till HP Skövde på kvalplats. Och i nästa omgång väntar topplaget HK Skövde.

– Det ser inte speciellt ljust ut just nu. Men vi kan bara knyta nävarna och fokusera på rätt saker.

Hur ska det gå till?

– Vi måste gå in och prestera så bra som möjligt. Kriga, och skita i att titta på resultatet, utan spela så bra vi bara kan.

Division II västra

Torslanda–Borås HK 37–23

Borås mål: Dejan Mijatovic 7, Simon Hallberg 5, Christoffer Sundling 4, Didrik Göransson 2, Emil Järvinen 2, Daniel Tyrén 2, Robert Färdigh 1.

Knallar: ªªª Simon Hallberg

ªª Dejan Mijatovic

ª Christoffer Sundling

Carl Lind
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons