IBK 7-härad kammade noll

Sju mål framåt, men tolv bakåt.
IBK 7-härads match var avgjord redan efter en period.
Sport • Publicerad 21 januari 2008

IBK 7-härad hängde inte med när matchen mot Landskrona drog igång. Hemmalaget sköt 20 skott i den första perioden - åtta av dem i mål. Samtidigt mäktade IBK 7-härad endast med ett enda skott under de första 20 minuterna, och även om det blev mål var matchen redan avgjord.

– Jag har ingen bra förklaring till varför det blev såhär. Tidigare har vi förlorat matcherna i den tredje perioden, men nu var vi inte med alls i den första, suckar Jonas Gustavsson, tränare i IBK 7-härad.

Återigen fick tränare Gustavsson flera återbud innan matchen och snittåldern i laget igår var 19 år. Några gjorde sin debut i a-lagssammanhang.

Period två och tre tillhörde dock gästerna, men närmare än fem måls underläge kom man aldrig.

– Ändå känns det som att vi är på gång lite. Vi tar med oss andra och tredje perioden och hoppas att första trepoängaren kommer snart, säger Gustavsson.

Innebandy division I södra

Landskrona–ibk 7-h 12–7

***Mikael Finnskog

** Krister Gunnarsson

* Peter Enhörning

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.