Annons

Hamrén har gett Zlatan deadline

Svenska fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén vill att Zlatan Ibrahimovic spelar i landslaget – och han vill ha ett svar senast i augusti, skriver Expressen på nätet.
Sport • Publicerad 28 januari 2010
Nå, hur ska du ha det? Nu har Erik Hamrén gett Zlatan Ibrahimovic betänketid över sommaren, angående huruvida han ska spela i landslaget eller inte.
Nå, hur ska du ha det? Nu har Erik Hamrén gett Zlatan Ibrahimovic betänketid över sommaren, angående huruvida han ska spela i landslaget eller inte.Foto: Scanpix

Ibrahimovic ställde sig under hösten tveksam till framtida landslagsspel och tackade nej till en samling i november. Nu har Erik Hamrén haft ett nytt samtal med Barcelona-anfallaren.

– Jag har sagt till Zlatan att jag vill att han lämnar ett svar i augusti, och det har vi också kommit överens om. Jag vill ha den truppen som ska kvala till EM samlad till landskampen i augusti, säger Hamrén till tidningen.

Annons

– Jag hoppas att han kommer att spela EM-kvalet.

Förbundskaptenen räknar dock inte med Ibrahimovic i landskampen mot Wales den 3 mars.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons