unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Hammarby snart tillbaka på hemmais

I nästa vecka får Hammarbys elitserielag i bandy spela på sin hemmaarena igen. Stockholms stad har beslutat att åter spola till is på Zinkensdamms IP.
Strax före jul stängdes Zinkensdamms IP av. Nu spolas åter is på arenan för Hammarbys bandylag.
Strax före jul stängdes Zinkensdamms IP av. Nu spolas åter is på arenan för Hammarbys bandylag.
Foto: Jessica Gow

Före jul smälte Stockholms stad ner alla isarenor för att sätta stopp för risken för coronasmittspridning. Det innebar att Hammarbys elitserielag i bandy fick flytta från hemmaisen på Zinkensdamm till innearenan på Gubbängen. Ett beslut som drabbade Hammarby hårt.

– Sedan vi flyttade till Gubbängen har vi inte tagit en enda poäng. Vi tappar hemmaplansfördelen som vi har, det är "Zinken" som är vårt hem, säger Magnusson.

Skälet till att det nu blir is på Zinkensdamm är att det blev för trångt i Gubbängshallen där även AIK och Tellus spelar sina elitseriematcher.

Första matchen på hemmaarenan blir sannolikt mot Västerås på onsdag.