Annons

Hallå där Håkan Sandberg...

...tränare i Norrby, som klockan 16.00 i?dag möter allsvenska Ljungskile i Svenska cupen, hemma på Ryavallen.
Sport • Publicerad 17 maj 2008

–?Kul, det skall bli spännande att se om vi kan skrälla, men vi fick ett tråkigt besked vid sista träningen, då Anders Magnusson slog upp en ljumskskada. Annars är det samma lag som mot Öster.

Det innebär att Joakim Andersson och Jeton Gorkaj fortfarande är skadade?

Annons

–?Ja, på ett sätt är det tre viktiga spelare vi får klara oss utan, men vi ska nog klara oss ändå.

Matchen spelas på Ryavallen, hur är gräsplanen?

–?Helt fantastisk, jämn och så tät att det inte syns att man varit på den. Fast det är en liten omställning för vårt spel att gå från konstgräs till gräs, det syns att det går lite långsammare.

Vad vet du om Ljungskile?

–?Jörgen Wålemark spelar fortfarande på topp. Han hade jag för sex år sedan på Cypern – och jag trodde att det var hans sista säsong. Men han är bra. De är ett fysiskt och tungt lag, Karaktärsstarkt. De är inte minst starka vid fasta situationer.

Blir det någon folkfest då?

–?Jag har varit sjuk ett par dagar, så jag har faktiskt inte fått några signaler om intresset. Men det borde ju komma lite fler än vanligt, det vore svagt om det inte kom 500–1?000 personer.

Norrby kommer till spel med följande trupp : Niklas Bryngelsson, Mikael Karlsson, Gustav Nordmark, Mikael Lunneryd, Staffan Thorstensson, Jimmy Arnesson, Calle Svensson, Daniel Eres, Rares Bota, Renzo di Negro, John Ragnar, Martin Hansson, Björn Lundgren, Jaem Baluchi, David Shamoun och Martin Arvidsson.

Johan Rydén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons