Annons

Hallå där dagen efter...

?Viktoria Carlerbäck. Läget läget efter världscupsegern i Malmö?
Sport • Publicerad 26 maj 2008

– Mycket bra. Det blev lite sent innan vi kom hem så festen får vänta några dagar. Men sedan blir det lite grillning med fans och alla glada tjejer i stallet. Man får ju passa på.

Är det många som hört av sig?

Annons

– Ja, det har varit en enorm uppståndelse. Telefonen har gått varm och jag har fått sms från folk jag inte visste hade koll på vad jag pysslade med. Jag kunde aldrig drömma om att det skulle bli så stort.

Vad betyder det här för din fortsatta satsning?

– Jag hoppas att jag kan dra in några fler sponsorer som vill vara med i den stora satsningen framöver. Det finns ett liv efter OS och jag har nya lovande hästar på gång som jag vill satsa på och tror kan bli väldigt bra.

Sätter du upp högre målsättningar för framtiden nu?

– Nej, det gör jag inte. Min målsättning att hjälpa OS-laget så mycket som möjligt står kvar. Det är omöjligt att ha placeringsmålsättningar utan att ha sett förutsättningarna på plats. Men om precis allt går enligt planerna kan det bli en plats bland de 15 bästa. Jag har två månader kvar att slipa på detaljerna och det verkar ju som om jag är på rätt spår.

Nästa programpunkt för dig?

– SM i Strömsholm om två veckor med två andra av mina hästar. Med Geronimo blir det i Tyskland först helgen därpå.

Tobias Hjelm
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons